İSTANBUL Pendik Tefal Yetkili Servisi

Şu anda açık olanlar - En çok oy alanlar - Online tahmini ücret.

İSTANBUL Pendik Tefal Yetkili Servisi KUTUP SERVİS adresine Doğu Mah. Aydınlı Yolu Cad. No:42/C ve iletişim 0(216) 354 83 05 nosunu arayıp Tefal Servisine İSTANBUL ili ve Pendik servis hizmeti sağlamaktadır.

İSTANBUL Pendik Tefal Servis Bilgileri

  • KUTUP SERVİS
  • Doğu Mah. Aydınlı Yolu Cad. No:42/C
  • 0(216) 354 83 05
  • İSTANBUL
  • Pendik

1 yorum

  1. Merhaba 12.10. 2022 tarihinde genel bakım ve temizlik için tefal marka kazanlı ütümü teslim ettim.Ayrıca kordonunun dışındaki ısıyı yalıtan kısım açılmıştı.orayıda sarmalarını talep ettim.
    14.10 2022 de ütümü teslim aldım.Eve gelince çalıştırdım ve 4 parça kıyafeti ütüledim.Ardından soğumaya bıraktım ve kazanındaki suyu boşalttım.
    Kazandan parça parça kireç döküldü.Kazan temizliği yapılan ütüden bunların dökülmemesi gerekir.Zaten kireç çubuğu da düzgün temizlenmemişti.Benden alınan 200 tl ye ne yapıldığını öğrenmek istiyorum.Kazandan neden bu kadar pislik ve kireç dökülüyor.Bu normal bir durum derseniz yeni alınan kazanı temiz ütülerde niye bu yaşanmıyor?
    Çektiğim fotoğraflar elimde mevcut.İsterseniz gönderebilirim.Ütünün kazan temizliğinin tekrar yapılmasını rica ederim.İyi günler dilerim

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


3 × = 3